Turó de l'Home 3    

La sortida comença al pont Trencat de Sant Celoni i el recorregut ( tot pujada uns 25 km ) fins arribar al mirador de Les Goitadores es per pista de sorra i d'aquí fins al turó de l'Home per carretera asfaltada.
La baixada es una mica tècnica fins a la font de Passavets a on comença un camí senyalitzat fins a l'envasament de Santa Fe. Des de l'envasament comença una baixada, també per pista, fins a la central nº2 i aquí es on comença un corriol que acaba amb una trialera que es té que fer a peu (5 min) per arribar a unes mines de marbre (xauxa).
Al arribar hi ha unes barreres però es pot passar per sota ( cuant es dia feiner crec que es millor no passar-hi)i continuem fins a la carretera que va de Gualba a Campins i des d'aquí per pista fins a Sant Celoni.
Val la pena fer la sortida per les vistes espectaculars de salts d'aigua,gorgs,fagedes,3 envasaments i també la vista de la comarca des de 1712 mts.
Des de Passavets fins a la central nº 2 hi ha problemes de recepció amb el GPS.El temps per fer el recorregut és de 4h 23 min.
La distància és de 49,7 km.
Descarregar track ..... gpx
Descarregar track ..... kmz
EDITORIAL ALPINA