Sant Miquel de Vallmanya    

Fins la Urbanització Vistamar el recorregut es el mateix per anar que per tornar i just passar l'entrada després d'un gir a l'esquerra i ha un barri que es pot obrir i passar per anar a fins al polígon industrial de sant Pol. Aquí comença una pujada per pista asfaltada que ens durà a la gran pujada del dia "el turó de l'Home mort" que aquesta vegada no la hem aconseguit pujar sense posar peu a terra (altres vegades si que s'ha aconseguit).
Tot seguit, la pista es un puja i baixa fins a la riera de Pineda que torna a pujar, passant per sant Pere del Riu, fins a la serra d'en Burgada a on comença una baixada fins a un enbasament que hi ha a sota del coll del Pedreguet.Aquí hem parat per menjar quelcom i descansar perquè des d'aquí fins a St Miquel de Vallmanya tot es pujada i encara puja més fins al coll de Porc a on hi ha un cartell tot pintoresc.
Ara comença una baixada llarga fins a Cal Capità a on la cosa canvia i torna a pujar i pujar fins Sant Andreu. Ara ja fins a Canet tot ja es més fàcil.
Hi ha molt bones vistes i es pot fer amb 4x4


El temps per fer el recorregut és de 3h 40 min.
La distància és de 46,7 km.


Descarregar track ..... gpx
Descarregar track ..... kmz Google Earth
EDITORIAL ALPINA