Queralbs - Daió - Pedrisses - Coma d'en Llispet    

La sortida no és gens complicada.
El cotxe l'he deixat al aparcament de l'estació de Queralbs els primers 20 minuts és per camí asfaltat fins a la central de Daió.
Un cop creuat el pont de fusta s'ha de seguir el camí de Coma de Vaca, el primer lloc per parar és el salt del Grill que està senyalitzat.
Deixat enrrera el salt, no gaire més amunt, trobarem una senyal (treballs aèris) i és aquí a on ens desviem cap a l'esquerra per un camí marcat amb algunes fites que s'intueix bastant bé fins a Pedrisses. En la pujada creuem un canal d'aigua i una mica més amunt el camí flanqueja cap a l'esquerra, encara hi ha fites, peró un cop arribem al prat de sota Pedrisses, s'ha d'anar intuint.
A Pedrisses creuem el camí dels Ingeniers i per uns prats sense cap senyalització ni camí, anem resseguint la carena fins trobar el camí que va cap a la Collada del Torreneules. El seguim una estona fins que a la dreta ja es pot veure la Coma d'en Llispet, que en la part més baixa hi ha una petita creu.
Per baixar no hi ha cap problema, anar seguin el camí que va cap a Núria creuant el torrent de Fontnegre. I de Núria a Queralbs encara més fàcil.
He baixat corrent des de la Coma d'en Lispet fins a Queralbs (matinal), ho dic perquè sense córrer, la sortida és pot resultar llarga.

Fotos


Dades GPS
El temps per fer el recorregut és de 4h:11 min.
La distància és de 19,3 km.
Descarregar track ..... gpx
Descarregar track ..... kmz Google Earth